Uniwersalne urządzenie do pieczenia konwekcyjnego do gotowania techniką ręczną i automatyczną. Piec konwekcyjno-parowy zgodny z DIN 18 866 odpowiedni do większości metod gotowania stosowanych w kuchniach komercyjnych. Z wyborem funkcji gotowania z zastosowaniem konwekcji i bezciśnieniowej świeżej pary osobno, jedno po drugim lub w połączeniu z ciepłem wilgotnym lub suchym. Ustawianie analogowe, cyfrowy wyświetlacz. 6 trybów gotowania.
Higieniczna komora do gotowania z odpornej na korozję stali nierdzewnej
Z oświetleniem halogenowym za szybą wstrząsoodporną
Higieniczne drzwi komory gotowania z potrójną szybą. Uchwyt do drzwi obsługiwany jedną ręką. Bezdotykowy wyłącznik drzwiowy, pozycje blokady drzwi z ogranicznikiem końcowym
Analogowe ustawianie i cyfrowy wyświetlacz dla temperatury gotowania, wilgotności, czasu gotowania i temperatury rdzenia
Na tej stronie zbieramy i przetwarzamy twoje dane, aby lepiej zrozumieć jak jest używana. Do tego zawsze potrzebujemy twojej zgody. Tutaj możesz zmienić swoje ustawienia prywatności.